-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 1:19 pm #215902
mostbet_tdkr
ParticipantPublicObstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, choc ostatnio bardziej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny to 100% od pierwszej wplaty i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.