-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 1:20 pm #215924
mostbet_tdkr
ParticipantPublicKlikam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. NetEnt dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl plus okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.