Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_byol
    Participant
    Public

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. NetEnt dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Czat z konsultantem po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.