-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 11:14 am #214186
mostbet_drol
ParticipantPublicGram tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Book of Dead to moj standard, choc od miesiaca bardziej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=mostbet-pol.com]https://mostbet-pol.com[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Support po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
August 6, 2026 at 11:15 am #214193mostbet_drol
ParticipantPublicSiedze tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.