Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_byol
    Participant
    Public

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, chociaz ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.

Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

mostbet_byol
    Participant
    Public

Gram tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead leci u mnie codziennie, chociaz od jakiegos czasu czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start to 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.