Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 1:51 pm #216303
mostbet_ocol
ParticipantPublicObstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio bardziej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 100% od pierwszej wplaty i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.