Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_iykr
    Participant
    Public

Klikam tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.

Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, chociaz od jakiegos czasu czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

mostbet_iykr
    Participant
    Public

Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Support jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.