Our Forums
Main page › Forums › Cycling Club › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 11:16 am #214204
mostbet_wkon
ParticipantPublicObstawiam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.