Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_omMr
    Participant
    Public

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. NetEnt siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.