-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 2:18 pm #216642
mostbet_lqMr
ParticipantPublicSiedze tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, chociaz od jakiegos czasu czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.