Our Forums

Main page Forums Cycling Club mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_vjMr
    Participant
    Public

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt siedzi tam mocno — Sweet Bonanza to moj standard, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.

Powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Support po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.