Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 2:47 pm #217099
mostbet_iikr
ParticipantPublicKlikam tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, choc ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=mostbet-online.com.pl]https://mostbet-online.com.pl[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.