Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_vson
    Participant
    Public

Klikam tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek ostatnio bardziej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.