Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 3:12 pm #217429
mostbet_amol
ParticipantPublicKlikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO dominuje — Book of Dead to moj standard, choc od jakiegos czasu bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=mostbet-pol.com]https://mostbet-pol.com[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.