-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 3:22 pm #217504
mostbet_yxEn
ParticipantPublicKlikam tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, choc ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty i do tego okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.