Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_rbon
    Participant
    Public

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Support po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.