-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 3:34 pm #217598
mostbet_fpon
ParticipantPublicGram tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, chociaz od jakiegos czasu czesciej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Pakiet na start jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.