Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_obEn
    Participant
    Public

Gram tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca bardziej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Karta czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Obsluga po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

mostbet_obEn
    Participant
    Public

Obstawiam tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt siedzi tam mocno — Book of Dead to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.

Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.