Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_nlMr
    Participant
    Public

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, choc ostatnio bardziej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Pakiet na start to 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.