-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 8:29 am #218337
mostbet_aaMr
ParticipantPublicSiedze tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.