Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Obstawiam na Mostbet jakies pol roku, przewaznie sloty, od czasu do czasu cos z live. Trafilem tam bo kolega z pracy gadal o tym, bez wiekszych oczekiwan. Katalog jest naprawde duzy — gdzies 3000 tytulow, Pragmatic Play, NetEnt i Play’n GO, Microgaming. Sweet Bonanza siedzi u mnie na skrotach, ale w ostatnich tygodniach testuje te megaways od BTG.
To co mnie realnie wkurza to filtrowanie gier — dziala tak sobie. Poza tym jakos zyje. Dzial z krupierami stoi na Evolution i akurat tutaj robota odwalona porzadnie — ruletki sa tez PL, a Crazy Time wciaga bardziej niz wiekszosc automatow.
Bonus powitalny na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu plus paczka 250 spinow, nie wszystko naraz. Obrot x60 na spinach, czyli standard, ale nie prezent, minimalna wplata gdzies w okolicach 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal biezacych promocji, to mozna sprawdzic [url=https://vrslogistics.com/mostbet-kod-promocyjny-50-zl-kompletny-przewodnik-dla-graczy-w-polsce-2026]mostbet kod promocyjny[/url] zanim zalozysz konto. Rejestracja zajela mi jakies 3 minuty, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.
Cashouty robie zwykle przez Skrill, idzie w 2-3 godziny. Na Visa/Mastercard trzeba bylo czekac jakies 48h, Bitcoin to w teorii ekspres, ale nie sprawdzalem. Neteller tez jest, no i kilka polskich metod.
Support w Mostbet gada po polsku, chociaz zdarza sie drewniany jezyk. Mialem jeden problem z zaliczeniem obrotu — rozwiazali tego samego dnia. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Wersja na telefon dziala bez zarzutu, choc instalka na iPhone to lekka gimnastyka.