-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 11:20 pm #253259
mostbet_xzpi
ParticipantPublicGram na Mostbet jakies pol roku, glownie sloty, czasem cos z live. Zapisalem sie bo kolega z pracy gadal o tym, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Lobby jest spory — cos kolo ponad 3 tys. tytulow, Pragmatic, NetEnt, Microgaming. Book of Dead siedzi u mnie na skrotach, chociaz w ostatnich tygodniach testuje Big Time Gaming.
Jedna rzecz mnie denerwuje to wyszukiwarka — potrafi zwrocic bzdury. Poza tym jest ok. Sekcja live stoi na Evolution i akurat tutaj nie ma sie do czego przyczepic — stoly blackjacka sa tez PL, a Monopoly Live jest ciekawsze niz niejeden serial.
Bonus powitalny na Mostbet to mniej wiecej 125% plus 250 free spinow, nie wszystko naraz. Wagering wynosi x60, czyli standard, ale nie prezent, minimalna wplata to jakies 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal aktualnych kodow, to warto zerknac na [url=https://jtshvacindustries.com/mostbet-voucher-free-spins-2026-w-polsce-kompletny-przewodnik]Mostbet voucher free spins 2026 w Polsce – kompletny przewodnik[/url] przed rejestracja. Sam proces zajela mi dwie minuty, potwierdzenie dokumentow jeden dzien.
Wyplacam najczesciej na Skrilla, leci jakies pol dnia. Przez karte czekalem do dwoch dni roboczych, crypto ponoc idzie najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller tez jest, oraz standardowe przelewy.
Support w Mostbet gada po polsku, chociaz czasem widac kalki z tlumacza. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — rozwiazali tego samego dnia. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Wersja na telefon chodzi plynnie, ale na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.
August 29, 2026 at 11:21 pm #253268mostbet_xzpi
ParticipantPublicObstawiam na Mostbet od zeszlej jesieni, przewaznie sloty, od czasu do czasu cos z live. Wpadlem tam przez kumpla, bez wiekszych oczekiwan. Katalog jest calkiem obszerny — w okolicach 3 tysiecy pozycji, Pragmatic Play, NetEnt i Play’n GO, Betsoft. Sweet Bonanza siedzi u mnie na skrotach, choc od miesiaca testuje Big Time Gaming.
Minus, ktory musze wypisac to filtrowanie gier — gubi tytuly przy literowce. Poza tym jest ok. Dzial z krupierami jedzie na Evolution i tu akurat jest naprawde dobrze — stoliki po polsku tez sie trafiaja, a Crazy Time i Lightning Roulette wciaga bardziej niz wiekszosc automatow.
Pakiet powitalny w Mostbet to 125% do pierwszego depozytu i do tego paczka 250 spinow, wrzucane partiami. Obrot to x60, czyli standard, ale nie prezent, minimalna wplata to jakies 20 zl. Jak ktos szuka biezacych promocji, to zajrzyj na [url=https://vkonoplev3.temp.swtest.ru/2026/08/28/mostbet-kod-promocyjny-bez-depozytu-czerwiec-2026-krok-po-kroku-rejestracja]mostbet kod promocyjny 2026[/url] zanim zalozysz konto. Rejestracja poszla w jakies 3 minuty, KYC dzien roboczy.
Kase wyciagam najczesciej na Skrilla, schodzi w pol dnia. Na Visa/Mastercard czekalem jakies 48h, BTC podobno najszybciej, jeszcze nie probowalem. Neteller tez jest, oraz standardowe przelewy.
Support w Mostbet jest po polsku, ale momentami brzmi jak z translatora. Mialem jeden problem z zaliczeniem obrotu — ogarneli w jakies 20 minut. Dzialaja na licencji Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Apka na Androida dziala bez zarzutu, ale na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.