Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Siedze na Mostbecie jakies pol roku, w wiekszosci sloty, czasem cos z live. Zapisalem sie z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Katalog jest naprawde duzy — gdzies ponad 3 tys. pozycji, Pragmatic, NetEnt, Yggdrasil. Sweet Bonanza odpalam najczesciej, chociaz w ostatnich tygodniach ogrywam nowsze rzeczy z Yggdrasil.
To co mnie realnie wkurza to wyszukiwarka — dziala tak sobie. Pomijajac to nie mam dramatow. Dzial z krupierami to glownie Evolution i w tym miejscu robota odwalona porzadnie — ruletki sa tez PL, a Crazy Time i Lightning Roulette wciaga bardziej niz klikanie slotow.
Bonus powitalny na Mostbet to 125% od wplaty plus paczka 250 spinow, wrzucane partiami. Warunek obrotu to x60, co nie jest miodem, prog wejscia gdzies w okolicach 20 zl. Jesli szukasz swiezych ofert, to zajrzyj na [url=https://htsgroup.in/mostbet-voucher-2026-krok-po-kroku-rejestracja-i-aktywacja-kodu]Mostbet voucher 2026 – krok po kroku rejestracja i aktywacja kodu[/url] przed pierwsza wplata. Rejestracja zajela mi doslownie chwile, weryfikacja niecala dobe.
Kase wyciagam najczesciej na Skrilla, leci jakies kilka godzin. Na Visa/Mastercard czekalem do dwoch dni roboczych, BTC podobno najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller dziala, no i e-portfele.
Obsluga w Mostbet odpowiada po polsku, chociaz zdarza sie drewniany jezyk. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — ogarneli w jakies 20 minut. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez euforii. Apka na Androida nie krzaczy sie, choc na iOS jest to mniej wygodne.