Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Siedze na Mostbecie od jakichs siedmiu miesiecy, przewaznie sloty, od czasu do czasu cos z live. Wpadlem tam z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Katalog jest spory — gdzies 3000 tytulow, Pragmatic, NetEnt, Betsoft. Book of Dead mam w ulubionych, ale ostatnio testuje nowsze rzeczy z Yggdrasil.
To co mnie realnie wkurza to filtrowanie gier — gubi tytuly przy literowce. Ale ogolnie nie mam dramatow. Sekcja live to glownie Evolution i akurat tutaj robota odwalona porzadnie — stoliki po polsku tez sie trafiaja, a Crazy Time i Lightning Roulette oglada sie lepiej niz wiekszosc automatow.
Pakiet powitalny w Mostbet to 125% od wplaty oraz paczka 250 spinow, nie wszystko naraz. Wagering x60 na spinach, czyli standard, ale nie prezent, prog wejscia okolo 20 zlotych. Jak ktos szuka swiezych ofert, to zajrzyj na [url=https://websitesuccessguy.com/mostbet-kod-promocyjny-w-polsce-praktyczny-przewodnik-2026]więcej informacji[/url] przed pierwsza wplata. Sam proces poszla w doslownie chwile, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.
Kase wyciagam glownie Skrillem, leci jakies kilka godzin. Karta czekalem dwa dni, Bitcoin to w teorii ekspres, jeszcze nie probowalem. Neteller tez jest, oraz e-portfele.
Obsluga w Mostbet odpowiada po polsku, choc czasem widac kalki z tlumacza. Mialem jeden problem z zaliczeniem obrotu — zalatwili to dosc sprawnie. Dzialaja na licencji Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Wersja na telefon dziala bez zarzutu, tylko ze instalka na iPhone to lekka gimnastyka.