Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Obstawiam na Mostbet od zeszlej jesieni, w wiekszosci sloty, czasem cos z live. Zapisalem sie bo kolega z pracy gadal o tym, bez wiekszych oczekiwan. Katalog jest calkiem obszerny — w okolicach 3000 tytulow, Pragmatic, NetEnt, Microgaming. Gates of Olympus siedzi u mnie na skrotach, chociaz od miesiaca probuje te megaways od BTG.
Jedna rzecz mnie denerwuje to wyszukiwarka — dziala tak sobie. Ale ogolnie jest ok. Dzial z krupierami stoi na Evolution i w tym miejscu jest naprawde dobrze — ruletki sa tez PL, a Monopoly Live wciaga bardziej niz klikanie slotow.
Bonus powitalny na Mostbet to 125% od wplaty plus paczka 250 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot wynosi x60, wiec bez cudow, minimalna wplata gdzies w okolicach 20 zl. Jesli szukasz aktualnych kodow, to zajrzyj na [url=bctc.hu/2026/08/28/mostbet-kod-promocyjny-50-zl-w-polsce-kompletny-przewodnik-dla-graczy]https://bctc.hu/2026/08/28/mostbet-kod-promocyjny-50-zl-w-polsce-kompletny-przewodnik-dla-graczy[/url] zanim zalozysz konto. Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.
Cashouty robie glownie Skrillem, leci jakies kilka godzin. Przez karte schodzilo do dwoch dni roboczych, crypto to w teorii ekspres, jeszcze nie probowalem. Neteller dziala, oraz standardowe przelewy.
Czat w Mostbet odpowiada po polsku, ale momentami brzmi jak z translatora. Raz mialem zgrzyt przy free spinach — zalatwili to dosc sprawnie. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez euforii. Apka na Androida chodzi plynnie, choc instalka na iPhone to lekka gimnastyka.