-
AuthorPosts
-
August 14, 2026 at 10:02 am #233750
wyplacalne_txKn
ParticipantPublicGram tu od jakichs trzech miesiecy i nie ukrywam, ze zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tu pierwsza wyplata wpadl w okolicach 7 godzin na Skrilla, drugi podobnie.
Slotow jest masa — ponad 3000 slotow, w wiekszosci Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, ale ostatnio wciagnalem sie w tytuly od Big Time Gaming. Live jest od Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time zawsze pelne.
Bonus powitalny to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wager x35 — normalka jak wszedzie. Free spiny wpadaja partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum 2020[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.
Zapis zajela 3 minuty, najmniej wplacisz 40 zl. Blik dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Minusy? Czat potrafi milczec kwadrans, i pierwsza linia to bot. KYC zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Nie ma appki, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.
August 14, 2026 at 10:02 am #233756wyplacalne_txKn
ParticipantPublicGram tu od jakichs pol roku i nie ukrywam, ze zostalem glownie dla kasy. Przedtem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwsza wyplata wpadl w okolicach 7 godzin na Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.
Wybor gier duzy — w okolicach 2800 pozycji, glownie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Osobiscie gram w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, choc od miesiaca mecze automaty Yggdrasila. Sekcja live to Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time chodzi non stop.
Bonus powitalny to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Darmowki dostajesz w ratach przez 5 dni, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale to symboliczne 25 zl. Sprawdzalem warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]slottyway wyplacalne kasyna internetowe[/url] zanim wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.
Rejestracja poszla szybko, min. wplata to 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.
Czepiam sie? Czat w nocy odpowiada wolno, i pierwsza linia to bot. KYC poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja z Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Apka nie ma, ale strona z telefonu chodzi normalnie.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.