Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses wyplacalne kasyna internetowe

• Author
    wyplacalne_oqKn
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs trzech miesiecy i prawde mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej bylem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tu pierwszy cashout poszedl w niecale 6 godzin na Skrill, drugi podobnie.

Wybor gier duzy — ponad 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Book of Dead i Gates of Olympus, ale wpadlem ostatnio na tytuly od Big Time Gaming. Live jest od Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne.

Start to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wager x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Darmowki dostajesz po 20 dziennie, co jest troche upierdliwe. Bez depozytu tez cos bylo, ale to symboliczne 25 zl. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna online[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Rejestracja to doslownie 2 minuty, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle w porownaniu z innymi.

Czepiam sie? Support czasem odpisuje 15 minut, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow. Nie ma appki, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.

wyplacalne_oqKn
    Participant
    Public

Siedze na tym od trzech miesiecy i szczerze mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. Tu pierwszy przelew zszedl mi w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.

Gier jest sporo — jakies 2500 slotow, w wiekszosci Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, chociaz wpadlem ostatnio na tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time chodzi non stop.

Start to 100% do 1500 zl i 200 spinow, obrot x35 — normalka jak wszedzie. Free spiny wpadaja po 20 dziennie, co jest troche upierdliwe. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Zapis zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Tu akurat plus jak na nasz rynek.

Co mi przeszkadza? Support potrafi milczec kwadrans, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja zajela dobe — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Nie ma appki, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.