Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Siedze na tym od czterech miesiecy i szczerze mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Przedtem latalem po roznych stronach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. W tym przypadku pierwsza wyplata poszedl w okolicach 7 godzin na Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.
Wybor gier duzy — w okolicach 2800 pozycji, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, chociaz ostatnio wciagnalem sie w tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne.
Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Bez depozytu tez cos bylo, ale grosze. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna[/url] zanim wplacilem — duzo mi to dalo.
Zakladanie konta to doslownie 2 minuty, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. Tu akurat plus jak na nasz rynek.
Minusy? Obsluga czasem odpisuje 15 minut, i pierwsza linia to bot. Weryfikacja dokumentow poszla w 24h — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, wiec bez cudow. Nie ma appki, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.