Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › wyplacalne kasyna internetowe

Gram tu od jakichs trzech miesiecy i szczerze mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej bylem latalem po roznych stronach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. Tutaj pierwsza wyplata wpadl w jakies 5 godzin na portfel Skrill, drugi podobnie.
Gier jest sporo — jakies 2500 tytulow, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, choc wpadlem ostatnio na megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Start to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, obrot x35 — normalka jak wszedzie. Darmowki dostajesz po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Na start dali tez male no deposit, ale grosze. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum 2020[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.
Zapis poszla szybko, min. wplata to 40 zl. BLIK jest i dziala, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Czepiam sie? Support w nocy odpowiada wolno, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. KYC poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja z Curacao, wiec bez cudow. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.