Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses wyplacalne kasyna internetowe

• Author
    wyplacalne_tuKn
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs trzech miesiecy i nie ukrywam, ze zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Przedtem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tu pierwszy przelew poszedl w okolicach 7 godzin na portfel Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.

Slotow jest masa — w okolicach 2800 tytulow, przewaznie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Ja siedze na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, chociaz ostatnio wciagnalem sie w megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne.

Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wymagany obrot to x35 — normalka jak wszedzie. Free spiny wpadaja po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Na start dali tez male no deposit, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najbardziej wyplacalne kasyna online[/url] zanim cokolwiek wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Zakladanie konta zajela 3 minuty, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. Tu akurat plus w porownaniu z innymi.

Co mi przeszkadza? Obsluga potrafi milczec kwadrans, najpierw musisz przebrnac przez bota. KYC poszla w 24h — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale strona z telefonu chodzi normalnie.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.