Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › wyplacalne kasyna internetowe

Siedze na tym od czterech miesiecy i nie ukrywam, ze zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem latalem po roznych stronach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. Tu pierwszy przelew wpadl w okolicach 7 godzin na Skrilla, drugi w podobnym czasie.
Wybor gier duzy — ponad 3000 tytulow, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, choc wpadlem ostatnio na tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Start to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wymagany obrot to x35 — normalka jak wszedzie. Free spiny wpadaja partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Na start dali tez male no deposit, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]slottyway wyplacalne kasyna internetowe[/url] zanim cokolwiek wplacilem — sporo mi to ulatwilo.
Rejestracja poszla szybko, minimalny depozyt 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Tu akurat plus jak na nasz rynek.
Co mi przeszkadza? Czat w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. KYC trwala jeden dzien — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow. Apka nie ma, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.