Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Siedze na tym od czterech miesiecy i nie ukrywam, ze glownie przez wyplaty. Wczesniej bylem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwszy przelew zszedl mi w niecale 6 godzin na portfel Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.
Wybor gier duzy — cos kolo 3000 slotow, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Najczesciej odpalam na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, chociaz ostatnio wciagnalem sie w automaty Yggdrasila. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Bonus powitalny to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Free spiny wpadaja po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]kasyna wyplacalne[/url] zanim wplacilem — duzo mi to dalo.
Zakladanie konta zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. BLIK jest i dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Co mi przeszkadza? Support potrafi milczec kwadrans, i pierwsza linia to bot. KYC trwala jeden dzien — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, wiec bez cudow. Nie ma appki, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.