Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Ogrywam sie tu jakies pol roku i szczerze mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej latalem po roznych stronach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. W tym przypadku pierwszy cashout zszedl mi w okolicach 7 godzin na portfel Skrill, drugi w podobnym czasie.
Slotow jest masa — w okolicach 2800 slotow, przewaznie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Osobiscie gram w Book of Dead i Gates of Olympus, chociaz ostatnio wciagnalem sie w megaways od BTG. Live jest od Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wager x35 — normalka jak wszedzie. Free spiny wpadaja po 20 dziennie, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum[/url] zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.
Zapis poszla szybko, najmniej wplacisz 40 zl. BLIK jest i dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Minusy? Obsluga potrafi milczec kwadrans, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow zajela dobe — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.