Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets wyplacalne kasyna internetowe

• Author
    wyplacalne_bfKn
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs kilku miesiecy i prawde mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. W tym przypadku pierwszy przelew zszedl mi w niecale 6 godzin na Skrill, drugi podobnie.

Slotow jest masa — ponad 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Book of Dead i Gates of Olympus, chociaz ostatnio wciagnalem sie w megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time chodzi non stop.

Powitalny pakiet to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wymagany obrot to x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Free spiny wpadaja partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Bez depozytu tez cos bylo, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe[/url] zanim wplacilem — duzo mi to dalo.

Zapis zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.

Czepiam sie? Support czasem odpisuje 15 minut, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja trwala jeden dzien — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.