-
AuthorPosts
-
August 14, 2026 at 8:25 am #233390
wyplacalne_kqKn
ParticipantPublicGram tu od jakichs pol roku i szczerze mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej bylem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tutaj pierwszy przelew poszedl w okolicach 7 godzin na portfel Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.
Gier jest sporo — jakies 2500 pozycji, w wiekszosci Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Ja siedze w Book of Dead i Gates of Olympus, chociaz od miesiaca mecze automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time chodzi non stop.
Start to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wager x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Darmowki dostajesz w ratach przez 5 dni, co jest troche upierdliwe. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Sprawdzalem warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najbardziej wyplacalne kasyna online[/url] zanim cokolwiek wplacilem — sporo mi to ulatwilo.
Zakladanie konta zajela 3 minuty, minimalny depozyt 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.
Co mi przeszkadza? Obsluga czasem odpisuje 15 minut, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow zajela dobe — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, wiec bez cudow. Apka nie ma, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
August 14, 2026 at 8:25 am #233394wyplacalne_kqKn
ParticipantPublicGram tu od jakichs pol roku i nie ukrywam, ze zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tutaj pierwszy cashout wpadl w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi w podobnym czasie.
Gier jest sporo — cos kolo 3000 tytulow, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, ale wpadlem ostatnio na megaways od BTG. Live jest od Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time chodzi non stop.
Start to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Free spiny wpadaja partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Bez depozytu tez cos bylo, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna opinie[/url] przed rejestracja — sporo mi to ulatwilo.
Rejestracja to doslownie 2 minuty, minimalny depozyt 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle jak na to, co dostepne jest w Polsce.
Co mi przeszkadza? Czat czasem odpisuje 15 minut, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow poszla w 24h — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
August 14, 2026 at 8:26 am #233399wyplacalne_kqKn
ParticipantPublicSiedze na tym od kilku miesiecy i szczerze mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej bylem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. W tym przypadku pierwsza wyplata zszedl mi w okolicach 7 godzin na Skrill, drugi w podobnym czasie.
Gier jest sporo — cos kolo 3000 tytulow, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Najczesciej odpalam w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, ale od miesiaca mecze megaways od BTG. Live jest od Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time zawsze pelne.
Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, obrot x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Spiny leca po 20 dziennie, co jest troche upierdliwe. Bez depozytu tez cos bylo, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum 2020[/url] zanim cokolwiek wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.
Zapis zajela 3 minuty, minimalny depozyt 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Tu akurat plus w porownaniu z innymi.
Czepiam sie? Czat w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Nie ma appki, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.