Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses wyplacalne kasyna internetowe

• Author
    wyplacalne_sjKn
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. W tym przypadku pierwsza wyplata wpadl w okolicach 7 godzin na Skrilla, drugi w podobnym czasie.

Gier jest sporo — jakies 2500 pozycji, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, ale ostatnio wciagnalem sie w megaways od BTG. Live jest od Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.

Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, obrot x35 — normalka jak wszedzie. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale grosze. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum 2020[/url] przed rejestracja — bylo latwiej sie zdecydowac.

Zapis to doslownie 2 minuty, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. To akurat rzadkosc jak na to, co dostepne jest w Polsce.

Czepiam sie? Support potrafi milczec kwadrans, i pierwsza linia to bot. Weryfikacja poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow. Nie ma appki, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.

wyplacalne_sjKn
    Participant
    Public

Siedze na tym od trzech miesiecy i nie ukrywam, ze glownie przez wyplaty. Wczesniej bylem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tutaj pierwszy przelew wpadl w jakies 5 godzin na Skrill, drugi w podobnym czasie.

Gier jest sporo — ponad 3000 slotow, przewaznie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Najczesciej odpalam w Book of Dead i Gates of Olympus, ale od miesiaca mecze automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.

Bonus powitalny to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wymagany obrot to x35 — normalka jak wszedzie. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Sprawdzalem warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najbardziej wyplacalne kasyna online[/url] przed rejestracja — sporo mi to ulatwilo.

Zakladanie konta poszla szybko, min. wplata to 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.

Czepiam sie? Czat w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow zajela dobe — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Nie ma appki, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.