Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Siedze na tym od pol roku i prawde mowiac zostalem glownie dla kasy. Przedtem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tutaj pierwszy cashout poszedl w jakies 5 godzin na Skrill, drugi podobnie.
Gier jest sporo — w okolicach 2800 pozycji, glownie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Najczesciej odpalam w Book of Dead i Gates of Olympus, chociaz ostatnio wciagnalem sie w tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wager x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Free spiny wpadaja po 20 dziennie, co mnie lekko wkurzalo. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna opinie[/url] przed rejestracja — sporo mi to ulatwilo.
Rejestracja zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. BLIK jest i dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle w porownaniu z innymi.
Co mi przeszkadza? Obsluga potrafi milczec kwadrans, najpierw musisz przebrnac przez bota. KYC zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.