-
AuthorPosts
-
August 14, 2026 at 8:37 am #233455
wyplacalne_kiKn
ParticipantPublicSiedze na tym od czterech miesiecy i nie ukrywam, ze zostalem glownie dla kasy. Przedtem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tutaj pierwszy przelew poszedl w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi podobnie.
Slotow jest masa — jakies 2500 pozycji, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Ja siedze w Book of Dead i Gates of Olympus, choc ostatnio wciagnalem sie w automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Powitalny pakiet to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wager x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Spiny leca partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Bez depozytu tez cos bylo, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]kasyna wyplacalne[/url] zanim wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.
Zakladanie konta poszla szybko, minimalny depozyt 40 zl. Jest BLIK, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Pod tym wzgledem niezle w porownaniu z innymi.
Minusy? Czat w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow trwala jeden dzien — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Nie ma appki, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
August 14, 2026 at 8:37 am #233458wyplacalne_kiKn
ParticipantPublicSiedze na tym od trzech miesiecy i prawde mowiac glownie przez wyplaty. Wczesniej bylem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tu pierwszy cashout wpadl w jakies 5 godzin na Skrill, drugi w podobnym czasie.
Wybor gier duzy — w okolicach 2800 tytulow, glownie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, ale wpadlem ostatnio na megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time chodzi non stop.
Start to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Spiny leca partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]kasyna online wyplacalne[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.
Zapis zajela 3 minuty, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Czepiam sie? Obsluga w nocy odpowiada wolno, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja trwala jeden dzien — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja curacao, wiec bez cudow. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.