Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Ogrywam sie tu jakies czterech miesiecy i nie ukrywam, ze zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwszy cashout zszedl mi w okolicach 7 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.
Gier jest sporo — cos kolo 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Ja siedze w Book of Dead i Gates of Olympus, chociaz od miesiaca mecze megaways od BTG. Live jest od Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Bonus powitalny to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wager x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe blik[/url] zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.
Rejestracja zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Co mi przeszkadza? Obsluga potrafi milczec kwadrans, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow poszla w 24h — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale strona z telefonu chodzi normalnie.