Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › wyplacalne kasyna internetowe

Ogrywam sie tu jakies trzech miesiecy i nie ukrywam, ze glownie przez wyplaty. Wczesniej latalem po roznych stronach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. W tym przypadku pierwszy przelew zszedl mi w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi podobnie.
Gier jest sporo — w okolicach 2800 tytulow, glownie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, chociaz od miesiaca mecze tytuly od Big Time Gaming. Live jest od Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time chodzi non stop.
Bonus powitalny to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wager x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Free spiny wpadaja partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]kasyna online wyplacalne[/url] zanim wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.
Rejestracja to doslownie 2 minuty, najmniej wplacisz 40 zl. BLIK jest i dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Czepiam sie? Czat potrafi milczec kwadrans, i pierwsza linia to bot. KYC trwala jeden dzien — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, wiec bez cudow. Nie ma appki, ale strona z telefonu chodzi normalnie.