Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum wyplacalne kasyna internetowe

• Author
    wyplacalne_pcKn
    Participant
    Public

Ogrywam sie tu jakies czterech miesiecy i szczerze mowiac glownie przez wyplaty. Wczesniej bylem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwsza wyplata poszedl w jakies 5 godzin na portfel Skrill, drugi w podobnym czasie.

Gier jest sporo — cos kolo 3000 tytulow, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, chociaz od miesiaca mecze tytuly od Big Time Gaming. Live jest od Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time zawsze pelne.

Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wager x35 — normalka jak wszedzie. Free spiny wpadaja partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Bez depozytu tez cos bylo, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna online[/url] zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.

Zakladanie konta poszla szybko, minimalny depozyt 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.

Czepiam sie? Obsluga czasem odpisuje 15 minut, i pierwsza linia to bot. Weryfikacja poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja z Curacao, wiec bez cudow. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.