Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum wyplacalne kasyna internetowe

• Author
    wyplacalne_ciKn
    Participant
    Public

Siedze na tym od trzech miesiecy i prawde mowiac glownie przez wyplaty. Wczesniej bylem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tutaj pierwszy cashout wpadl w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.

Wybor gier duzy — jakies 2500 pozycji, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Ja siedze na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, chociaz wpadlem ostatnio na megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time zawsze pelne.

Start to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wager x35 — normalka jak wszedzie. Free spiny wpadaja w ratach przez 5 dni, co mi sie srednio podoba. Bez depozytu tez cos bylo, ale to symboliczne 25 zl. Zestawialem to z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]slottyway wyplacalne kasyna internetowe[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Rejestracja zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Tu akurat plus jak na to, co dostepne jest w Polsce.

Co mi przeszkadza? Obsluga w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow trwala jeden dzien — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.